BUILDING SERVICE SRL

Noi aducem confortul in caminul dvs!

Building Service este o companie romaneasca infiintata in anul 2008 care activeaza in domeniul HVAC.
Ne dedicam clientilor nostrii oferindu-le produse si servicii de inalta calitate, consultanță în alegerea solutiilor optime, montaje profesioniste si, nu in ultimul rand, prețuri accesibile.

Suntem o echipă tânără, dinamică și profesionistă, cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor de încălzire, climatizare și ventilație. Oferim servicii complete de montaj, punere în funcțiune, service, garanție și mentenanță pentru instalații rezidențiale, comerciale și industriale. În plus, asigurăm mentenanță periodică, garanția echipamentelor distribuite și servicii de întreținere post-garanție.

Building Service și-a construit o reputație distinctă pe piața românească, punând accent pe calitate și oferind soluții personalizate pentru clienții săi.

Din dorința de a oferi o gamă de produse de înaltă performanță, ne concentrăm pe raportul calitate-preț. Astfel, portofoliul nostru include mărci de renume mondial precum Daikin, Mitsubishi Electric, Gree, Hisense, Fujitsu, York, Carrier și altele.

Recomandările clienților mulțumiți, calitatea produselor și respectul față de partenerii de afaceri reprezintă doar câteva dintre valorile care ne definesc.

Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam saptamanal site-ul. Multumim pentru intelegere.